Принц Хари нанесе нов удар по кралското семейство

Принц Хари нанесе нов удар на кралското семейство. Меган Маркъл обяви миналата седмица, че създава нов анимационен сериал за Netflix, наречен "Перла". "Archewell Productions", компанията, създадена от Хари и Меган, заяви в изявление, че програмата ще се съсредоточи върху приключенията на 12-годишно момиче, вдъхновено от различни влиятелни жени от историята.

Продуцент

Продуцентът на сериала ще бъде Меган и тя заяви в изявление, че е "развълнувана, че "Archewell Productions"... ще ви донесе този нов анимационен сериал, който празнува необикновени жени през цялата история", пише express.co.uk.

Сделка

Съобщението идва, след като херцозите на Съсекс сключиха сделка с  Netflix, след като напуснаха кралските си задължения и се преместиха да живеят в Калифорния миналата година. Като част от сделката, двойката планира да създава документални филми, сериали, игрални филми, детски програми и други. Сделката обаче е вбесила братът на принц Хари принц Уилям, защото именно по Netflix се излъчва сериалът за британското кралско семейство "Короната". Според източник, близък до кралското семейство:

Проблем

"Принц Уилям и други кралски особи се чувстват неудобно от тази драма, а същевременно Хари е в партньорство с компанията, която я излъчва. Това е поредният проблем в отношенията между синовете на принцеса Даяна, но най-вече "Короната" показва чувствителен момент от живота на майка им - борбата с хранително разстройство. [caption id="attachment_673457" align="aligncenter" width="300"]Принц Хари и Меган Маркъл пак вбесиха кралското семейство сн. YouTube Принц Хари и Меган Маркъл пак вбесиха кралското семейство сн. YouTube[/caption] Зрителите естествено очакват този момент, който е ясно, че се е случил, да не бъде оставен извън сериите. В същото време обаче кралското семейство очаква никой от членовете му да не взема пари, направени от излъчването на подобни шоу програми", предават от vesti.bg.