Честито: Щерката на Кака Лара се омъжи! (още подробности)

Кака Лара омъжи щерка си
0

Щерката на Кака Лара се омъжи!

Бернарда – дъщерята на Кака Лара и известния журналист Владо Береану – се омъжи за Сотир Мелев. Младоженците са сред най-младите надежди на БГ театъра. Те си казаха „да“ на камерна церемония, а голямото празнува тепърва предстои.

Кака Лара
Кака Лара омъжи щерка си

Новобрачните няма да спазват стари обреди и традиции, а ще направят свое оригинално тържество. Самата Лара призна, че по-често взима страната на зет си. Убедена е, че сватбата дава възможност на младите по-спокойно и сигурно да се справят с проблемите на ежедневието, особено когато станат родители.

Най-щастлива на венчавката била 10-годишната Вая, по-малката дъщеря на Кака Лара, чиито баща е операторът Веселин Сивков.

Тийнейджърката, която вече се разписа в киното – тя участва в „Отдел Издирване“, ще е главната шаферка и на големия купон през август на родното Черноморие.

Бернарда обясни, че със Сотир вече 2 години са говорили за подписване, често са се колебали, но накрая единодушно решили да си кажат „да“, а после да съберат приятели и роднини. Тя не мисли, че 23 години са твърде ранни за брак.

„Просех си да ми предложи. Бях се фиксирала, че това трябва да се случи, но пък наистина Сотир успя да издебне момент, когато да го направи. Преди Сотир не съм имала сериозна връзка.

При нас нещата станаха много бързо“, сподели в „Събуди се“ Бернарда Береану. „Тя очакваше да предприема тази стъпка на 20.02.2020 г., защото ставаше и на 22. Нямаше как да го направя тогава. Реших се на тази стъпка година по-късно“, разказа Сотир Мелев.

„Не се бях замисляла, че вече съм тъща. Семейството и бракът са нещо много важно – не само заради проблемите, които започват за едно дете още със записването в детската градина, ако родителите му нямат подпис“, поясни Кака Лара.

И тя, и зет й шеговито се оплакаха, че Бенджи, както я наричат приятелите, вечно държи на конкретиката и статистиката в дневния ред – иска да има ясни намерения и категорично определени дати за всяко събитие, пише вестник Телеграф.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.