Симона Загорова побесня и… Преглеждания: 770

Тя заостри вниманието на фенове и приятели
0
5/5 - (1 vote)

Тя заостри вниманието на фенове и приятели

Щерката на Глория – певицата Симона Загорова побесня.

Тя не крие, че не може място да си намери от яд.

Чаровната звезда, която наскоро стана майка за първи път, е обект на злоупотреба. Поради тази причина Симона Загорова реши най-накрая да разкрие истината за себе си.

Симона Загорова
Тя заостри вниманието на фенове и приятели

Следродилната депресия допълнително обостри чувствителността на Симона. Тя изригна гневно в социалните мрежи и заяви в какъв мащабен скандал се опитват да я вкарат.

И Симона Загорова като всички родни и световни звезди, има много фалшиви профили в социалните мрежи. Един от тях минава всякакви граници, след като започнал да се представя за нея и да пише дори на най-близките й приятели.

„През годините има много фалшиви профили под мое име и съдържащи мои снимки! По принцип не се занимавам с подобни злоупотреби. Но в последните дни има един профил, който упорито изпраща покани на всички мои приятели във Facebook и им пише уж от мое име. Моля ви, не се връзвайте на измамата и докладвайте“, пише Симона Загорова, отбелязва show.blitz.bg.

Както вече споменахме Симона далеч не е единствената потърпевша. Немалко световноизвестни звезди дори са били „погребвани“. Недобросъвестни хора обявяваха смъртта им чрез фалшиви новини.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.