Анджелина Джоли крие скандална афера (Почти съсипала връзката й с майка й)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли крие тайна афера

На 16-годишна възраст тя имаше връзка с гаджето на майка си, а с Били Боб Торнтън носеха бутилки, пълни с кръв около врата си – любовният живот на Анджелина Джоли е наистина бурен и странен.

Че актрисата е била бунтарка като дете и израства в нефункциониращо семейство е добре известен факт на всички. Както и, че в младостта си е експериментирала с различни наркотици. Но за Анджи противоречията не спират до тук. Сложните отношения с майка й, която тя още не може да прежали се оказват част от пъзела, свързат с живота на актрисата. Както и защо години наред двете са ледени една към друга.

Оказва се, че зад конфликните отношения между двете стои любовна история, която е по-забранена от всички останали връзки на Джоли. Анджелина е имала афера с едно от гаджетата наа майка си, което всъщност почти проваля отношенията помежду им.

На 16-годишна възраст Анджелина си позволява да се впусне в опасна връзка с гаджето на майка си. По това време майка й Марселин е лудо влюбена в този мъж. Отношенията им са толкова сериозни, че двамата дори живеят заедно, когато аферата се случва. Анджи не си дава особени усилия да скрие отношенията си с потенциялния си пастрок.

Развръзкта е предвидима. Веднага след като Марселин разбира, тя веднага се разделя с приятеля си. Но странната ситуация охлажда сериозно отношенията между нея и Джоли.

В началото на 90-те години Анджелина и майка й оставят все пак настрани проблемите си и подобряват отношенията си. Но през 2007 г. Марселин умира от рак.

В последствие актрисата се впуска в няколко доста бурни връзки -омъжва се за актьора Джони Лий Милър и го убеждава да подпишат с кръв брачните си обети.

След това среща Били Боб Торнтън, като го кара да носи колие с бутилка кръв на шията си, докато е женен за нея. Не е ясно на какви приумици се е подлагал и Брад Пит, който успя да се задържи с актрисата най-дълго – цели 12 години. Междувременно Анджи включи в биографията си и афера с жена.

Анджелина Джоли сн. Инстаграм

Анджелина Джоли сн. Инстаграм

Преди да се омъжи за Джони Лий Милър, Анджелина имаше връзка с актрисата и модел Джими Шимизу.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар