Лили Иванова смая всички (ФОТО)

Гласувайте за статията

Тя бе спазила и всички противоепидемични мерки

Естрадната прима Лили Иванова успя да смая всички за пореден път.

Похвално е това, че звездата на родната естрада е упражнила правото си на глас по време на парламентарните избори на 11 юли.

Лили Иванова

Тя бе спазила и всички противоепидемични мерки

Оказва се, че Лили Иванова не пропуска избори. Освен това по традиция, тя винаги се снима с членовете на СИК в музикалното училище в столицата.
Вечната Амбър си бе приготвила очила с диоптър, за да вижда по-добре бюлетината на машината.

От години тя има проблеми със зрението. Поради тази причина по време на концерти текстовете на песните ѝ стоят на статив пред нея, изписани с огромни букви.

Лили ИвановаТя бе спазила и всички противоепидемични мерки, като маската ѝ беше в тон с цялостната ѝ визия, решена в бяло.
Въпреки жегата на 11 юли Лили се появила пременена с бяло яке, бял панталон и бели кожени боти на характерния за нея висок ток. Тоалетът ѝ е последен писък на модата. Той е част от есенната колекция на любимите ѝ дизайнери, чиито шедьоври тя притежава първа в България, пише retro.bg.

Припомняме, че преди дни стана ясно, че естрадната прима е сменила не само ЕГН-то, а и името си. Разбира се направила е това по съдебен път.
Името, дадено й от нейните родители Мария и Иван, е Лиляна Петрова.
За да се впише в личната си карта като Лили Иванова, тя водила дело. За услугата изпълнителката е заплатила такса в размер на 15 лв.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар