Страшна секира в шоуто на Димитър Рачков

Криско дори се изгаври с двамата
0

Криско дори се изгаври с двамата

Страшна секира се развъртя в шоуто на Димитър Рачков.

Дни след края на първия сезон на „Забраненото шоу на Рачков“, арменска тесла е застигнала някои от членовете на екипа.

Със службата си са се простили неколцина от сценаристите на предаването, набедени за плаващия рейтинг тази пролет.

Димитър Рачков
Криско дори се изгаври с двамата

Припомняме, че телевизионният проект с участието на Димитър Рачков започна с фанфари и летящ старт. Той обаче постепенно позагуби аудиторията си, като се редуваха слаби със силни предавания. Като максималист, свикнал винаги да е на върха, процудентът Магърдич Халваджиян не бил никак доволен от тези нестабилни резултати.

Още в края на последното си предаване Димитър Рачков обяви в ефир, че се търсят нови сценаристи. Те ще бъдат натоварени със задачата да внесат свежест в предстоящия наесен втори сезон с надеждата рейтингите да се задържат на едно по-прилично ниво. Дали това ще се случи предстои да видим. Предвид кризата, която се наблюдава в развлекателния тв сектор, е малко вероятно.

От читави сценаристи страда и вечерното шоу на Би Ти Ви – това на Николаос Цитиридис. Той и екипът му получиха няколко пъти от шефовете си шансове да повишат гледаемостта. Но след като всички опити удариха на камък, управата се принуди да съкрати наполовина времетраенето.

Криза за сценаристи изглежда изпитват и „Комиците“. Миналата седмица комедийното шоу, продуцирано от Любо Нейков, също обяви конкурс за нови автори на скечовете.

Но да се върнем на Рачков… Докато хората от екипа му са в полагаема лятна ваканция, той не спира да работи. Или по-точно да бъде използван всячески от продуцента си.
По време на отпуската си бургазлията е инструктиран да се снима нон-стоп с виното, което Халваджиян се опитва да наложи в последните месеци. Комикът е задължен да публикува снимките в социалните си профили.

Криско дори се изгаври с двамата: „Не се наядохте с арменеца, ей! Илюмимати“, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.