Сани Алекса най-после откри любовта! (още подробности)

Гласувайте за статията

Сани Алекса откри любовта в лицето на Джон!

Финалистката от първото издание на музикалното риалити „Х фактор“ сподели, че е намерила мъжа на живота си. След като от години обикаля из Европа, Сани Алекса пусна котва в Норвегия. Там тя се запознава с Джон, на когото отдава сърцето си.

Сани Алекса

Сани Алекса и Джон са лудо влюбени

Двойката хем е заедно, хем не. Както самият Джон, който е фотограф, споделя в своя Инстаграм профил, двамата имат връзка от разстояние.

„Връзката от разстояние не е лесна. Но заради моменти като този си струва“, пише Джон под снимка, на която е прегърнал Сани. Александра Апостолова, както е истинското име на талантливата певица, е лаконична по отношение на връзката и личния си живот.

Връзките й до момента не са особено успешни. Когато живее в Швеция, тя се сблъсква с мъж насилник. Тогавашният й партньор Сами Кий Сверт я насинява, а Сани споделя публично за случилото се. През 2017 г. той я пребива зверски, а певицата пуска снимки на брутално насиненото си лице и тяло.

Сверт дори прави самопризнания в интервю пред Гала. „Да, аз й го причиних“, отговори недвузначно Сверт на въпроса на водещите дали именно той я е пребил.

Няколко години след като се отърси от ужаса на токсичната си връзка със Сверт, Сани намира любовта в Испания. Пловдивчанката отново попада в неприятна житейска драма. Този път половинката й умира внезапно.

За тежката загуба Сани поства в социалните си мрежи на 28 януари 2020 г. Тя добавя текста на песента на Уитни Хюстън I Believe in you and me – в превод „Вярвам в теб и мен“, като символ на вечната си любов. Цитатът завършва с думите „Вярвам в чудеса, любовта е чудо“.

В друг пост талантливата българка споделя колко нечестен е животът, отнел й голямата любов точно когато я е срещнала и как никога няма да се справи с болката, пише вестник „България Днес“.

40-годишната певица в момента живее и работи в Осло, като се надява, че този път съдбата ще бъде благосклонна към нея и най-накрая ще може да намери щастието в обятията на Джон.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар