Не е за вярване как изглежда Жана Бергендорф (ФОТО)

0

Едва ли ще я познаете

Със сигурност няма да повярвате как изглежда към днешна дата певицата Жана Бергендорф.

През последните години тя почти не се появява в публичното пространство. Не прави и нови музикални парчета, с които да зарадва феновете си.

Жана Бергендорф
Едва ли ще я познаете

Вместо това се е отпуснала много сериозно, а промените във външния й вид никак не са в нейна полза.
Скорошен кадър на Жана Бергендорф в социалните мрежи накара почитателите й да изтръпнат. Оказва се, че тяхната любима поп певица отново е напълнява драстично. Очевидно няма никакво намерение да се вталява скоро.

Снимката качи в профила си Теди Георгиев, който е баща на младата певица EVA. За разлика от Жана Бергендорф, тя е толкова слаба, че изглежда така, сякаш всеки момент ще се счупи, пише show.blitz.bg.

Не е изключено Жана отново да е изпаднала в някакво депресивно състояние. Освен това феновете й са наясно с факта, че тя е от тези натури, на които всяко прегрешение се отпечатва веднага върху снагата.

Всички ние станахме свидетели на това как по време на участието си в Биг Брадър, Бергендорф беше изпаднала в депресия и се тъпчеше с всевъзможни храни.
В резултат на това, тя заобли фигурата си за раз време. Тъй като все още беше в разцвета на кариерата си, след това й се наложи да отслабне драстично.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.