Аштън Къчър с невероятно признание! Ето какво направил заради Мила Кунис

Гласувайте за статията

Аштън Къчър се отказал от мечтата си да лети в Космоса заради Мила Кунис

Заради любовта на една жена са започвани войни, строени са градове и крепости, а както се оказа, човек може да се откаже и от най-голямата си мечта. Аштън Къчър наскоро разкри какъв невероятен жест направил заради Мила Кунис. Двойката, която е женена вече повече от десет години, очевидно наистина има един от най-стабилните бракове в Холивуд. Или поне така изглежда отстрани. Актьорът е толкова влюбен в жена си, че прави невероятни неща заради нея. И както той самият призна, отказал се е от най-голямата си мечта – да лети в Космоса.

Наскоро Аштън Къчър разкри, че преди 10 години е резервирал билет за космическо пътуване с британската частна агенция „Virgin Galaxy“. И е искал да лети с Ричард Брансън. Но той се отказва от тази си идея, след като се оженил за Мила Кунис. Затова решил да си продаде билета.

„Когато се ожених и се родиха децата ни, жена ми призна, че според нея не е много умно семейно решение да ходим до Космоса. И то когато имаме малки деца. Затова продадох обратно билета си на „Virgin Galaхy“. „Трябваше да съм на следващия полет, но … няма да бъда на следващия полет“, каза Къчър пред „Cheddar News“.

Въпреки това актьорът е убеден, че някой ден в бъдеще – той ще отиде в Космоса.

Предполага се, че Аштън е платил 200 000 долара за билета си преди десетилетие през 2012 г. Но не съжалява за своя отказ.

Той и колежката му, украинско-американската актриса Мила Кунис, имат дъщеря Уайът (6) и син Димитри (4).

Аштън Къчър и Мила Кунис сн. Интернет

Аштън Къчър и Мила Кунис сн. Интернет/Фейсбук

Двойката се ожени преди около десеттина година. По това време Аштън се раздели с първата си съпруга Деми Мур. Двамата бяха женени около шест години, но изневерите на актьора сложиха край на брака им. Към днешна дата той е щастлив с Мила и отрича всякакви истории за развод.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар