Лолита Османова разкри разделени ли са с Григор Димитров

Милионерската наследница Лолита Османова коментира в лайфчат в Инстаграм все по-упорито пълзящия в медиите слух, че се е разделила с Григор Димитров. При поредния зададен въпрос от последователите си, свързан с горещата тема, тя възкликна: "Глупости!", но не пожела да отговаря на повече питания за отношенията й с Гришо. "Не отговарям на въпроси, свързани с личния ми живот!", отсече Лолита.

Балкарка

Тя отново уточни за феновете си, че по народност е балкарка, което е различно от българка. Макар с малка разлика като изписване, става дума за две различни страни. Кабардино-Балкария е в състава на Руската федерация. Намира се в северните склонове на Кавказ, а столицата е Налчик.

Слухове за раздяла

За евентуалната раздяла на звездната двойка се заговори още в края на миналия месец, когато Лолита за първи път, откакто са заедно, не придружи своя любим на състезание, в което той взима участие. Тогава Гришо замина сам за Лондон, където се включи в турнира "Уимбълдън", докато Лола остана в Монте Карло.

Притеснения от Ковид-19

Повечето медии обаче побързаха да изтъкнат, че причината за нейното решение е не друго, а притеснението, което изпитва от покачващата се тогава бройка на новозаразените с Ковид-19 в Обединеното кралство.

Логично обяснение

Това обяснение се стори напълно логично на всички, особено като се има предвид факта, че малко след това първата ни ракета се появи на тържеството, отбелязващо 26-ия рожден ден на милиардерската наследница, състояло се в началото на този месец в Монако, на което присъстваха още нейното семейство и приятели. Макар да бе сред гостите на събитието, сериозно впечатление направи, че хасковлията не поздрави своята половинка за личния й празник в социалните мрежи, както тя самата направи с тяхна обща снимка по-рано през май, когато той посрещна своя.

Пръстен с диамант

По-наблюдателните фенове на двойката забелязаха и още една подробност, която окончателно ги накара да заключат, че романсът им е приключил. Отскоро дъщерята на олигарха Елдар Османов вече не носи пръстена с диамант, с който се считаше, че тенисистът е поискал ръката й два месеца по-рано - едва няколко седмици, преди да пристигнат заедно България и Османова да се запознае с родителите на Димитров на открита тренировка в родния му град. [caption id="attachment_673109" align="aligncenter" width="288"]Лолита Османова проговори за раздялата с Григор Димитров сн. Инстаграм Лолита Османова проговори за раздялата с Григор Димитров сн. Инстаграм[/caption] На последните снимки в Инстаграм акаунта й се вижда, че тя е заменила въпросното бижу с друго, украсено със син камък, предават от life.dir.bg.