Какво се случва със Сашо Кадиев?

Гласувайте за статията
Сашо Кадиев отново изчезна мистериозно

Все по-често Сашо Кадиев започна да изчезва от ефир. Отсъствието му озадачава зрителите. Той отсъства поради различни причини – от задръстване по пътя до проблеми с алармата на джиесема му.

Зрителите отново са в недоумение заради поредното му отсъствие. Водещият остави екранната си партньорка Деси Стоянова да води сама. Отсъствието на Кадиев предизвика всевъзможни коментари в социалните мрежи. Част от тях гласят, че откакто смени бившата си жена Таня с младия модел Ивелина Чоева, актьорът е станал много несериозен. До края на предаването екранната му половинка водеше само в компанията на Рая Пеева, но така и не съобщи причината за липсата на сина на Катето Евро.
Оказа се, че този път Сашо не е закъснял за ефир, а е имал работни ангажименти по Черноморието. В момента актьорът снимал филма „Завръщане 2“ в Приморско. От кадрите в социалните мрежи стана ясно, че Кадиев е на терен заедно с Орлин Павлов, Башар Рахал, Ники Илиев и Бойко Кръстанов, пише Марица.бг, позовавайки се на „Уикенд“.

Но е факт, че откакто има връзка с моделката, той е по-разсеян. Ако се вярва на слуховете, Кадиев дори планира да мине под венчилото с нея.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар