Защо Елизабет Втора не спира да се усмихва въпреки загубата на принц Филип? (Вижте тук)

Защо Елизабет Втора не спира да се усмихва въпреки загубата на принц Филип? (Вижте тук)
3 (60%) 1 vote

Елизабет Втора поддържа добро настроение скоро след смъртта на съпруга си

Най-дълго управляващият монарх в историята на Обединеното кралство – Елизабет Втора, се е фокусирал върху това да живее пълноценно след загубата на покойния си съпруг, принц Филип, пишат от „Marie Claire“.

В началото на юли кралицата беше забелязана да присъства във видимо добро настроение на няколко събития от конното шоу „Роял Уиндзор“. В него взеха участие два от нейните коне – Фуулс Парадайс и Фърст Рисийвър, който дори спечели в надпреварата при пенсионираните състезатели. Дни по-късно тя посети и Манчестър, където също изпълни публичния си ангажимент с усмивка на лице.

По този повод кралският автор Фил Дампиер коментира за изданието „FEMAIL“ на „Daily Mail“ защо не бива да правим прибързани заключения за скръбта на Елизабет.

„Някои може да си помислят, че е странно, че тя е толкова щастлива толкова скоро след смъртта на принц Филип, но мисля, че обяснението е просто“, обяснява Дампиер. „Сигурен съм, че тя е съкрушена от смъртта му – в края на краищата те са били женени 73 години“, казва още той и допълва:

„Но съм сигурен, че той й е казал да се наслаждава на това, което остава от собствения й живот. Той не би искал тя да седи наоколо и да го оплаква както е било с кралица Виктория и Алберт, и се обзалагам, че той би искал тя да продължи да живее пълноценно“.

Принц Филип почина през април след продължително влошаване на здравето му и едномесечен престой в болница малко преди смъртта си.

Нова енергия

Според Дампиер кралицата е открила „нова енергия“, тъй като мерките, свързани с коронавируса, са намалели – още нещо, което може да й помага да намери причини да се усмихва след загубата на съпруга си.

„Беше фантастично да видя, че кралицата е толкова добра форма през последните седмици. Тя изглежда щастлива и спокойна и е радост да видя усмихнатото й лице“, казва Дампиер, предават от edna.bg.

Елизабет Втора се опитва да живее пълноценно след загубата на принц Филип сн. YouTube

Елизабет Втора се опитва да живее пълноценно след загубата на принц Филип сн. YouTube

„Мисля, че тя просто е щастлива като всички нас, че е излязла от локдауна и се е занимава с нещата, които обича. Тя има своя социален живот и можете да видите колко щастлива е да бъде на Уиндзорското конно шоу , едно от любимите й събития през годината, четири дни поред. Среща се със стари приятели и обича да наваксва с клюките, както и да прекарва време със собственото си семейство“.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Защо Елизабет Втора не спира да се усмихва въпреки загубата на принц Филип? (Вижте тук)”

  1. кон

    юли 17. 2021

    зобят я с антидепресанти

Добавете коментар