Шок: Емилия обяви, че спира да пее! (още подробности)

Гласувайте за статията

Емилия обяви края на кариерата си!

Емилия шокира феновете, като обяви, че спира участията си за неопределено време, при това без повече обяснения какво е наложило това решение. Певицата се радва на топъл прием сред феновете след дългата пауза заради коронавируса, пък и пусна нова песен, която почитателите й приемат много добре.

Емилия

Емилия спира да пее

Те се колебаят между два варианта за драстичното й решение, но информацията е изключително оскъдна. Ето какво пише на Инстаграм страницата й:

„Поради непредвидени обстоятелства, всички участия и изяви на Емилия на този етап се налага да бъдат преустановени./aдминистратор/“.

Едното обяснение-Емилия скъса с „Пайнер“. Припомняме, че и Десислава избра лятото преди няколко години да обяви решението си да се раздели с музикалната компания и нищо чудно и Емилия да е една от списъка, в който влизат още Мария, Малина и отскоро Галена.

Притеснение обаче поражда словосъчетанието „непредвидени обстоятелства“, за които се надяваме да не са фатални.

Другата проекто причина е доста по-приятна- певицата чака трето бебе. Емилия има две деца от връзката си с Коко Динев. С настоящия си съпруг Жорж Башур обаче певицата няма наследници.

Дали 38-годишната Емилия скоро ще обяви една от най-хубавите новини в живота си предстои да разберем.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар