Шок: Емилия обяви, че спира да пее! (още подробности) Преглеждания: 672

Емилия спира да пее
0
Оценете този post

Емилия обяви края на кариерата си!

Емилия шокира феновете, като обяви, че спира участията си за неопределено време, при това без повече обяснения какво е наложило това решение. Певицата се радва на топъл прием сред феновете след дългата пауза заради коронавируса, пък и пусна нова песен, която почитателите й приемат много добре.

Емилия
Емилия спира да пее

Те се колебаят между два варианта за драстичното й решение, но информацията е изключително оскъдна. Ето какво пише на Инстаграм страницата й:

„Поради непредвидени обстоятелства, всички участия и изяви на Емилия на този етап се налага да бъдат преустановени./aдминистратор/“.

Едното обяснение-Емилия скъса с „Пайнер“. Припомняме, че и Десислава избра лятото преди няколко години да обяви решението си да се раздели с музикалната компания и нищо чудно и Емилия да е една от списъка, в който влизат още Мария, Малина и отскоро Галена.

Притеснение обаче поражда словосъчетанието „непредвидени обстоятелства“, за които се надяваме да не са фатални.

Другата проекто причина е доста по-приятна- певицата чака трето бебе. Емилия има две деца от връзката си с Коко Динев. С настоящия си съпруг Жорж Башур обаче певицата няма наследници.

Дали 38-годишната Емилия скоро ще обяви една от най-хубавите новини в живота си предстои да разберем.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.