Щерката на Стойчо Кацарова тъне в невиждан лукс в… (ГАРЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

За зет му не се знае много

Наследницата на скандалния здравен министър Стойчо Кацаров и половинката му – д-р Елисавета Енишейнова, е поредната министерска щерка, тънеща в охолство и лукс.

Теодора отдавна се е установила в един от най-скъпите градове в света – Цюрих.
Висшето си образование тя завършила в Германия, но поработила едва 2 години в Мюнхен в застрахователна компания. После заминала в Швейцария, където гради завидна кариера и до днес.

Стойчо Кацаров

Семейството на Стойчо Кацаров

През 2012 г. щерката на Стойчо Кацаров е прехвърлена в швейцарската централа на дружеството Swiss Re. То всъщност е най-големият презастраховател в света, измерен чрез изчислени нетни премии.

До настоящата 2021 г. дъщерята на Стойчо Кацаров е сменила 5 поста. През последните 2 години, тя е мениджър от най-висок ранг. Справка със световен интернет портал за възнаграждения показва, че служителите на компанията на подобни мениджърски позиции вземат годишни заплати от порядъка на 125 хиляди швейцарски франка. Това се равнява на около 200 хиляди български лева.

Стойчо Кацаров

Сватбата на дъщерята на Кацаров

Докато се изстрелва в кариерата, Теодора е намерила време да роди и две деца. Малцина знаят, че служебният здравен министър е дядо на двама внуци. Единият от тях дори завел на протестите през миналото лято. Щерка му е омъжена за чужденец – немеца Йоханес. Сватбата им обаче не се състояла нито в Германия, нито в Швейцария, където са свили семейното си гнездо и отглеждат децата си.

Стойчо Кацаров

Едно от внучетата на Кацаров

Те се женят в България през септември 2017 г., като лично Кацаров отвежда единствената си щерка до олтара. За зет му обаче не се знае нищо повече, освен че е роден в Германия. Двамата с Теодора са любители на пътешествията и екстремните преживявания, и видно от снимките им в социалните мрежи. Щерката на Кацаров е изключително близка с родителите си и често ходи на почивки заедно с тях.
Майка ѝ Елисавета също може да се похвали с редица воаяжи зад граница, предимно до екзотични дестинации, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар