НАП сюрпризира Ивана с новината, че…

Запорът вече е вдигнат
0

Запорът вече е вдигнат

От Националната агенция за приходите (НАП), сюрпризираха певицата на народа Ивана.

Оказва се, че след три години Ивана най-после е получи благата вест от НАП-Пловдив, че са вдигнали запора на фирмата й „Мегастар мюзик“.

Ивана
Запорът вече е вдигнат

През пролетта на 2018 г. пловдивските данъчни изпратили запорно съобщение до музикалната компания, чрез която звездата осчетоводява музикалните си ангажименти. Изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ обаче, разбира за запора от публикация в „Телеграф“. След това тя се свързва със счетоводната къща, с която работи от 15 г., за да изясни ситуацията.

„Поискахме справка от НАП, която ви предоставям да покажете и на читателите, че нямам никакви задължения“, казва тогава пред изданието 49-годишната Ивана. И добавя, че е платила годишните си данъци още в началото на 2018-та, дори счетоводителят й я накарал да оформят декларацията доста по-рано от крайния срок, за да хванат 5-процентното намаление.

Изненадана от запора, Ивана заявява, че документът не е стигал до нея или счетоводната й фирма. Три години по-късно, отново през април, запорът вече е вдигнат, пише show.blitz.bg.

Междувременно стана ясно, че Ивана се завръща на сцената с бясно темпо и напомня за най-активните си музикални години.
Покрай пандемията тя си даде дълга почивка. Тази й пауза вече е в миналото и към днешна дата изпълнителката се подготвя за серия от концерти.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.