Изненадващ обрат в живота на Алекс Сърчаджиева

Гласувайте за статията

Фотосът е направен край Царево

Поредния изненадващ обрат връхлетя живота на Алекс Сърчаджиева.

Запознати издават, че актрисите Александра Сърчаджиева и Ралица Паскалева, са заровили томахавките и изненадващо застанали една до друга.

С такава снимка се похвали жената на Теодор Салпаров, а до двете дами е застанал и техният колега – Димо Алексиев.

Алекс Сърчаджиева

Фотосът е направен край Царево

Фотосът е направен край морското ни градче Царево, където в момента текат снимките на третия сезон на „Игри на волята“.
Паскалева не разкрива подробности за срещата си с Алекс Сърчаджиева, нито какво правят заедно на терена на „Игри на волята“. Това разбира се допълнително нажежи страстите в социалните мрежи и породи любопитство сред феновете на шоуто.
Очевидно Ралица иска да покаже, че няма напрежение между нея и Алекс Сърчаджиева.

Драмата между двете бе провокирана от рокадите в „Игри на волята“.
Сърчаджиева бе водеща в първия сезон, а Ралица – във втория. След като бе сменена в шоуто, вдовицата на Иван Ласкин се изповяда за трудностите, през които бе преминала на терена.
А дали сега не са й поверили някаква задача в новия сезон?!

Малко преди това пък един от продуцентите на предаването разкри, че Алекс е била брутално тормозена по време на снимките.
„Последното изпитание пред Александра беше да бъде изхвърлена като парцал, без обяснение, без адекватен разговор, от работата, която много обичаше и на която беше дала толкова много. Както във всичко, без капризи, без пазарлъци, без остатък.

Беше обругана и обиждана, наричана с епитети, които ме е срам, че съм слушал. Изминалата година свали маските на изключително подли и неблагодарни хора, които се подиграха с енергията, труда, лоялността, обичта на това момиче и не само.
Обичам те, грозна и дебела моя! Ти си най-добрата“, написа във Фейсбук Радо Тушев, но след това скри публикацията, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар