Сашо Кадиев с пореден гаф

Гласувайте за статията

Очевидно любовта прави Сашо Кадиев още по-разсеян

Сашо Кадиев е луд по красавицата Ивелина Чоева. Откакто тя е в живота му той буквално не е на себе си. Водещият или закъснява за ефир, или пуска твърде солени шегички пред камера. На днешния лайф дори не се появи.

Тв водещият предизвика недоумение в зрителите на „Преди обед“, които така и не го видяха до екранната му партньорка Деси Стоянова. Отсъствието на Кадиев, разбира се, предизвика всевъзможни коментари в мрежата. Според някои от феновете му, откакто смени жена си с друга, актьорът е станал много несериозен.

До края на предаването така и не стана ясно каква е причината за отсъствието му и защо екранната му половинка води сама.

Певицата Мария Елена Инфантино и журналистът Даниел Ненчев, които бяха гост-водещи, помогнаха на Деси да се справи с нелеката задача да води сама формата, пише Марица.бг, позовавайки се на show.blitz.bg.

Ако се вярва на слуховете, Сашо Кадиев дори планира да мине под венчило с любимата си. Мълвата гласи още, че майка му не е очарована от това и предпочита синът й да се събере с майката на нейната внучка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар