Том Круз с ново гадже за първи път след развода (Коя е новата му тръпка?)

Гласувайте за статията

Том Круз най-накрая преживя Кейти Холмс

Въпреки че се разведоха преди близо 10 години, години наред Том Круз не се появяваше с нито една жена публично. Тези дни обаче актьорът изненада приятно феновете си, като демонстрира нова тръпка. И показа, че разводът с Кейти Холмс не го е превърнал в монах завинаги.

Сред многото знаменитости, които присъстваха на финала на Уимбълдън, беше именно и Том Круз с новата си приятелка.

Холивудският актьор гледаше финала на корта, придружен от новата си половинка – 20-годишната британска актриса Хейли Атуел.

Снимките, които обществеността видя, потвърдиха новината, че са гаджета.Очевидно е, че двойката се радва на романтична връзка от известно време.

Том години наред криеше връзките си далеч от обществото. Дори се спекулираше, че сциентолозите са му избрали следващата съпруга, тъй като Кейти била неподходяща за него. След втория си развод актьорът се фокусира изцяло върху кариерата си. И едва сега изглежда е решил да се върне към връзките.

Бившият съпруг на Кейти Холмс беше облечен в син костюм, а Хейли беше с флорална рокля.

Тя завърши стайлинга с палто и червени обувки.

Хейли е първото момиче, което Том Круз представи на обществеността след развода с колежката си Кейти Холмс през 2012 година. Актьорът има още един провален брак зад гърба си – десет години беше женен за актрисата Никол Кидман. Двамата имаха две осиновени деца, но се разделиха неочаквано. Скоро след това актьорът се ожени за звездата от тийн сериала „Кръгът на Доусън“ и набързо прекрати кариерата на Кейти като актриса.

С новата си тръпка актьорът се срещна съвсем наскоро. Но очевидно нещата са доста сериозни между тях.

Том Круз с ново гадже сн. Инстаграм

Том Круз с ново гадже сн. Инстаграм

Двойката участва заедно в „Мисията невъзможна 7“ и оттогава е постоянна мишена на папарашките фотографи. А както пишат чуждестранни медии, „те са неразделни от първия ден на снимките“. Дали не се задава трета сватба?

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар