Мел Гибсън втрещи американците заради Тръмп (С какво ги вбеси?)

0

Легендарният холивудски актьор Мел Гибсън е критикуван за жеста си към Тръмп

Мел Гибсън и Доналд Тръмп се срещнаха по едно и също време през изминалия уикенд. Срещата им обаче се оказа запечатана от камерите, а снимките обиколиха света. За съжаление събитието не спечели овациите на Америка. Вместо това предизвика не един и два скандала, колкото и невероятно да изглежда отстрани.

Холивудският актьор и бивш президент на САЩ бяха на събитие на UFC в Лос Анджелис – мач между Конър Макгрегър и Дъстин Порие.

Тази новина нямаше да привлече особено внимание, ако Гибсън не беше „хванат“ да отправяв специален военен поздрав към Тръмп. И приветствайки бившия президент на САЩ буквално му козирува.

Снимката, разбира се, стана вирусна и актьорът беше взет на прицел от критиците. И не един и двама го сравниха с Хитлер, Франко и Мусолини, заради поздрава, който отправи. Вербалните нападки не бяха по-малко жестоки.

Въпросът е – успя ли Доналд Тръмп да забележи Мел Гибсън сред тълпата?

В социалните мрежи веднага започнаха да се разпространяват коментари, че двамата мъже имат дълга история зад себе си, като расистки, хомофобски, сексистки и антисемитски изявления.

„Нека починалата му кариера почива в ада“, пишат потребителите на социалните медии за актьора.

Доналд Тръмп от друга страна, от известно време е доста активен в социалните мрежи. Бившия президент присъства и на масови събития, събира електорат и се кани да се върне в Белия дом. Не на това мнение обаче е съпругата му Мелания. Според слуховете бившата първа дама е заплашила мъжа си, че ще го остави.

Мел Гибсън възмути американците сн. Туитър
Мел Гибсън възмути американците сн. Туитър

Въпреки ме може и да не го е напуснала докато е бил президент. Напук на скандалните разкрития за изневерите му. Но този път ще се разведе с него, ако отново я подложи на същия обществен натиск както преди. Явно няма да му се размине.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.