Анджелина Джоли в любовна афера с бившия на Селена Гомес?!

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли в любовна афера с бившия на Селена Гомес

Какво става с Анджелина Джоли? Актрисата напоследък води доста активен живот, а срещите й следват една след друга. След като събудиха любопитството на папараци преди по-малко от месец и оставиха да ги снимат заедно за вечеря, Анджелина Джоли и The Weeknd сегабяха забелязани на частен концерт. Това породи допълнителни слухове, че техните срещи може да са нещо повече от бизнес …

Актрисата Анджелина Джоли все още ходи редовно до съда за развода си с бившия си съпруг Брад Пит, който стартира през 2016 г. Някои обаче вярват, че Анджелина най-накрая се радва на нова любов.

По-рано миналия месец 46-годишната Джоли бе забелязана да влиза в сградата, където живее бившия й съпруг Джони Лий Милър. След което и веднага започнаха слухове, че са подновили романа си.

Нови слухове за любовния живот на Анджелина започнаха да циркулират в края на юни, когато тя и 31-годишният певец The Weeknd отново бяха засечени заедно. Рапърът с истинско име Abel Maconen Tesfaye, бе забелязан с актрисата, докато бяха заедно на вечеря в луксозен хотел.

Независимо от слуховете, пиарите на актрисата се опитаха да излязат с версията, че вечерята е от бизнес характер. И двамата са обсъждали как певецът може да започне филмовата си кариера в Холивуд.

„Те са просто приятели, но кой знае. Може да станат нещо повече в бъдеще. „Той не крие, че отдавна харесва Анджелина“, информира източник пред The Sun.

Тези дни двамата са били видени на частен концерт в Лос Анджелис, според акаунта на Deuxmoi в Instagram.

Анджелина Джоли с ново тайно гадже? сн. Инстаграм

Анджелина Джоли с ново тайно гадже? сн. Инстаграм

В социалните мрежи вече се появиха отделни снимки на Анджелина и The Weeknd. Абел е с група приятели, докато актрисата седи с дъщерите си Захара (16) и Шайло (15). По всяка вероятност двамата са се опитвали да избегнат спекулациите, но очевидно не им се отдаде.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар