Страшната истина за Мария Илиева видя бял свят Преглеждания: 2569

Пандемията допълнително усложнила положението
0
Оценете този post

Пандемията допълнително усложнила положението

Страшната истина за Мария Илиева ще ви разтърси из основи.

Оказва се, че певицата е изкарала изключително тежка бременност. Това споделят нейни близки.

Мария Илиева е минала през 9-те кръга на ада, за да дари с живот своята дъщеричка София.
Момиченцето дойде на бял свят в края на юни. През 9-те месеца, докато го е носела, майката е наблюдавана лично от шефката на отделението по патологична бременност в една от частните АГ болници в София, за да не го изгуби.

Мария Илиева
Пандемията допълнително усложнила положението

Огромната част от времето, в което е била бременна, Мария е трябвало да лежи за задържане на плода, твърдят запознати.
Това се налагало, тъй като имала проблеми, а и на нейните 43 години нямало как лекарите да са сигурни, че може да износи здраво бебе.

Именно затова звездата изчезна от общественото пространство още през октомври – в момента, в който е станало ясно, че очаква дете.
Последното й появяване в медия преди бременността беше през септември в „Шоуто на Николаос Цитиридис” по Би Ти Ви. След това Илиева е била забелязана на сватба, придружена от бъдещия татко – бизнесменът Александър Междуречки.

Това е станало в началото на октомври. Дни по-късно певицата е пропуснала премиера на филм на Петя Дикова, в който самата тя участва. Прости сметки показват, че точно 9 месеца по-късно се е родила дъщеричката й София. Това означава, че в дните около премиерата е станало ясно, че Мария е бременна и трябва да пази леглото, ако иска да роди бебето здраво.

Пандемията допълнително усложнила положението. Звездата треперела от притеснение, че може да се зарази и това да се отрази на детето.
Затова с месеци избягвала срещите с външни за семейството й хора, пише „Уикенд“.

Именно на тежката бременност се дължи дългото отсъствие на Мария Илиева от всякакви форми на обществен живот, включително и от социалните мрежи. В рамките на няколко месеца тя си позволи само едно включване от профила си в Инстаграм, като каза, че била в Маями по работа. Заради това се заговори, че таткото на бебето е американец или поне българин, който живее в Америка.

Доброволното й отшелничество приключило чак към 9-ия месец

Към днешна дата е ясно, че това не е вярно. А дали звездата наистина е била в САЩ? По-вероятно е да е казала това само за да отклони вниманието на клюкарите от себе си. Според слуховете, певицата въобще не е пътувала. Позволила си е да напуска дома си само за да ходи на медицински прегледи. През втория месец на бременността е отделила няколко дни и за да участва в снимките на сериала на БНТ „Порталът”, където изпълнява ролята на Йорданка Христова.

Това доброволно отшелничество приключи чак към 9-ия месец на бременността, когато детето вече е било извън опасност. Именно тогава Мария Илиева започна отново да се появява в медиите, разказвайки колко прекрасен е таткото на бебето и колко щастлива се чувства тя до него. За края на бременността звездата остави и записа на своя нов клип – кавър на песента на Лили Иванова „Остани тази нощ”, която беше включена в „Порталът”.

Първоначалната идея е била клипът да се снима по-рано, но състоянието на майката наложило забавяне и той излезе чак когато приключваше излъчването на продукцията.

За щастие, проблемите през бременността вече са минало, а Мария и мъжът й Александър се радват на хубаво здраво детенце. То се роди с идеално тегло от 3,5 кг и ръст 50 сантиметра, а майката изказа горещи благодарности на шефката на отделението по патологична бременност, която й е помогнала да износи детето.

То бе посрещнато от болницата с торта със златни орнаменти, от която, разбира се, няма как да си хапне. Майка му обаче може да й се наслади с чиста съвест, че я заслужава след толкова мъки, през които е преминала, докато роди.

Звездата има и по-голямо дете. Това е 3-годишният й син, който носи също име като актуалния мъж до нея – Александър. Бащата на детето – Георги, е много по-млад от звездата и се раздели с нея много скоро след раждането му, припомня show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.