Мария Илиева преживяла истински кошмар

Гласувайте за статията

Мария Илиева преживяла истински кошмар

Дъщеричката на Мария Илиева се появи на бял свят в края на юни. Именно с нейната поява се свързва най-тежкият период в живота на изпълнителката.

Огромната част от времето, в което е била бременна, Мария Илиева е трябвало да лежи за задържане на плода, твърдят запознати. Това се налагало, тъй като имала проблеми, а и на нейните 43 години нямало как лекарите да са сигурни, че може да износи здраво бебе.

За последно тя се появи в ефир миналия септември в „Шоуто на Николаос Цитиридис” по Би Ти Ви. След това в началото на октомври Илиева е била забелязана на сватба, придружена от бъдещия татко – бизнесмена Александър Междуречки.

Пандемията допълнително усложнила положението. Звездата, която минала през 9-те кръга на ада, треперела от притеснение, да не пипне вируса. В продължение на месеци тя избягвала всякакви контакти с непознати.

Именно на тежката бременност се дължи дългото отсъствие на Мария Илиева от всякакви форми на обществен живот, включително и от социалните мрежи. В рамките на няколко месеца тя си позволи само едно включване от профила си в Инстаграм.

В него тя сподели единствено, че е била в Маями по работа, пише Марица.бг, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар