Ваня Щерева пострада сериозно при… (ФОТО)

0

Образованието й в НАТФИЗ я е предпазило от фатален завършек

Ваня Щерева накара последователите си да изтръпнат от ужас след това, което сподели, че й се е случило тези дни.

Оказва се, че певицата и актриса е претърпяла инцидент, който е могъл да завърши и доста по-сериозно от това, което се е случило на практика.

Ваня Щерева
Образованието й в НАТФИЗ я е предпазило от фатален завършек

След като преминала през обстойни прегледи, сега се възстановява. Ваня Щерева описа до най-малката подробност всичко, през което е минала за секунди на пътя и остави почитателите си без дъх.

„Когато караш по трамвайните релси, но в един момент трябва да отстъпиш място на трамвая. Винаги съм внимавала, оня ден също много внимавах, но то се случи. Гумата на колелото влезе в улея на релсата и се подхлъзна. Видях как летя с главата надолу. Не че не посрещнах плочките с глава, посрещнах ги, но преди това бях успяла да омекотя удара, рискувайки ръката“, пише в профила си Щерева. И добавя още:

„Много съм благодарна на образованието ми в НАТФИЗ в точно този момент – и най-вече на проф. Сия Савинова, която ни научи как да падаме в часовете по сценични движения. Да изглежда сякаш се пребиваш, нали, да е като истинско, но всъщност нищо да ти няма. Припомних си как се правеше в секундите, в които падах.

С леки драскотини съм, никакво комоцио, ръката не е счупена, само навехната. Гипсовата шина ще е само за седмица. Това е отговор на всички лични съобщения, трудно пиша с лявата ръка, и не мога да отговоря на всички. Пазете се! Сега разбирам защо природата ни е дала по две… две ръце, две очи, два крака… тегаво е само с една. Бъдете цели, и в комбинация по двама, по възможност!“, завършва Ваня Щерева, отбелязва show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.