Мария Бакалова: Същата съм си, славата не ме промени! (още подробности)

Гласувайте за статията

Мария Бакалова се беше затъжила за родината!

„Коя съм аз? Това е доста труден въпрос. Аз имам чувството, че човек се търси докато е жив“, обяви Мария Бакалова пред Нова телевизия. Актрисата се прибра за броени дни в България, за да види семейството си и приятелите и говори пред двете големи частни телевизии.

Мария Бакалова

Мария Бакалова си е все така естествена

„Станах по-отговорна и по-разумна. Аз съм много първична като човек, но това е триумфът, може би – отговорност и разум. Нещо, от което винаги съм бягала, защото вярвам, че интуицията е по-силна и децата знаят повече от възрастните. Сега мисля, преди да кажа нещо. Играя пред камерата, а в живота трябва да се държа вече като пораснало дете. Правя първите стъпки“, обясни Бакалова.

Актрисата вече е приела поканата да стане член на американската киноакадемия, като признава, че по този начин се опитва и да продължи мисията на Юлиан Костов да отварят врати пред българските артисти на Запад. На въпрос дали славата я е променила, звездата заяви:

„Аз все още Мария Бакалова. За себе си аз винаги ще си остана същия човек. Усещането да се прибереш е много приятно, топло“. След като посети седмицата на модата в Париж преди дни и бе приветствана топло от семейство Армани, Мария Бакалова успя да се прибере и в България.

Съвсем скоро обаче тя отново ще поеме към Франция, този път за да представи филма „Жените наистина плачат“ на Мина Милева и Весела Казакова, който бе включен в програмата „Особен поглед“ на фестивала в Кан.

„Да бъдеш чувствителен е много по-силно, отколкото да криеш емоциите и чувствата си. Но ние жените сме по-експресивни. Живеем във време, доста напреднало в технически аспект. Понякога имам чувството, че се връщаме назад.

Надявам се, че точно моето и бъдещите поколения ще достигнем това равенство, за което всички се борим. Точно различията ни трябва да ни обединяват, защото те ни правят уникални. Това е красотата на живота”, смята Бакалова.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар