Хороскоп за 12 юли, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Днес избягвайте суетата, неразбориите и безпорядъка. Ще е полезно да направите предварително план за действие и да се придържате към него. Важните решения взимайте самостоятелно. Ще се срещнете с хора, чието мнение е важно за вас и са ценни с подкрепата, която ще ви окажат.

ТЕЛЕЦ

Ден за всякакви полезни дела. Не винаги ще са лесни, но вие ще се справяте. Придобитите знания ще ви помогнат на по-късен етап. Струва си да говорите с хора, от които преди сте черпили опит. Може да направите малки покупки, но не харчете прекалено за вещи, които не са особено необходими.

БЛИЗНАЦИ

Постарайте се да не правите грешки днес. Това няма да бъде толкова лесно, защото ситуациите са необикновени, а опитът ви в случая няма да е толкова полезен. Трябва да импровизирате и експериментирате постоянно. Това със сигурност няма да ви е неприятно. Вечерта е време за приятни срещи.

РАК

Днес говорейки това, което мислите, ще направи впечатление на мнозина. Даже хора, които преди не са проявявали интерес към вас ще направят първите крачки към сближаване. С работата ще се справяте бързо и ще решите важни финансови въпроси. Вечерта е отлично време за семеен отдих.

ЛЪВ

Време е да въведете ред и да се избавете от ненужното. Опитайте се да приключите с това, което дълго сте отлагали. По-късно може да се захванете с нещо съвършено ново. Бързо ще се ориентирате даже в материи, за които сте имали малко сведения. Може да се сприятелите с хора, които са били ваши съперници.

ДЕВА

Днес бързо се ориентирате в обстановката и обръщате внимание на неща, останали незабелязани от останалите. Може да се замислите над дългосрочните си планове. Правилно преценявате силите си и предвиждате развитието на събитията занапред. Отлично време да се видите със стари познати.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар