Дъщерята на Алла Пугачова с първи грим (Лиза Галкина прилича на кукла – Снимка)

Дъщерята на Алла Пугачова с първи грим (Лиза Галкина прилича на кукла – Снимка)
2 (40%) 1 vote

Феновете се чудят на кого повее прилича Лиза Галкина

Нова снимка на дъщерята на Алла Пугачова предизвика спор сред феновете на примадоната и комика Максим Галкин.

Актьорът често качва забавни кадри на страницата си в Instagram на децата си. Този път обаче фокусът е върху снимка на Елизабет, публикувана в публичната страница на един от фен клубовете за звездни деца. Дъщерята на Пугачова реши да направи първия си грим, което предизвика буря от емоции сред феновете.

Лиза Галкина с вечерн грим
Снимка: Инстаграм

На кадъра 7-годишната Лиза се появи пред феновете  с вечерен грим, който забележимо увеличи очите й и ги направи подобни на тези на куклите, изображението беше допълнено от прическа с леки къдрици. Последователите дадоха противоречиви коментари  за видяното.

„Каква кукла“, „Тук прилича повече на Кристина Орбакайте“, „Красавица, като майка си“, „Прекрасно дете“, – трогнаха се последователите в коментарите си.

Впрочем, не за първи път те сравняват Лиза с Кристина Орбакайте. Преди няколко седмици Максим Галкин публикува снимка на щастливата си дъщеря и там фенове на звездното семейство отбелязват, че с възрастта Лиза Галкина  все повече започва да прилича на полусестра си Кристина Орбакайте.

Но, разбира се, имаше и такива, които не харесаха новия образ на малката дъщерята на Пугачова. Някои се възмутиха, момичето изглежда състарено с няколко години. На мнозина им се вижда че 7-годишната Лиза с грим е като 15-годишна тийнейджърка, предават от wday.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Дъщерята на Алла Пугачова с първи грим (Лиза Галкина прилича на кукла – Снимка)”

  1. Златка

    юли 12. 2021

    Чудесно дете оставете го са бъде такова,

Добавете коментар