Бойко Борисов отбелязва важен празник след изборите Преглеждания: 1232

Вече тече трескава подготовка за празника
0
Оценете този post

Вече тече трескава подготовка за празника

Бившият министър-председател Бойко Борисов ще отбележи важен празник два дни след изборите.

По-малкият от двамата внуци на Бойко Борисов ще отбележи своя трети рожден ден на 13 юли. Двамата с дядо му са родени на една и съща дата, но в два последователни месеца. Припомняме, че Борисов стана на 62 на 13 юни тази година.

Бойко Борисов
Вече тече трескава подготовка за празника

Иван е второто дете на дъщеря му Венета и е кръстен на своя татко. По-голямото му братче Бойко, съименник на дядо си, пък празнува своята пета годинка в края на януари.
Въпреки следизборната суматоха, която предстои, Борисов винаги намира време да изненада своите внучета, независимо колко е натоварен с работни ангажименти.

Те са неговата голяма гордост и често почитателите му във фейсбук стават свидетели на мили сцени от ежедневието и игрите между дядо и внучета.
Отсега се знае, че и двамата му внуци са наследили влечението му към спорта.

Всеизвестно е, че Бойко Борисов е самороден футболен талант, но малчуганите вече го надминали на терена и умеели да го надлъгват за топката.
Взели са и музикалността му. Преди години Борисов обичаше да се разтоварва със свирене на китара, но всъщност владее още три инструмента. Като малък бил солист на акордеонния оркестър в Банкя, участвал и в духов оркестър с кларинет. Веднъж пък изсвирил в дом за деца, лишени от родителски грижи „O, Christmas tree“ и „Für Elise“ на пиано.

Малчуганите са наследили немалка част от талантите му

По примера на дядо си Бойко-младши също опъвал струните на китарата, а по-малкото му братче пък изнасяло концертни програми пред семейството с акордеон.
Музикалните инструменти бяха подарък за двете любими внучета на бившия премиер за миналата Коледа. Талантите им обаче не се изчерпват дотук.

И Иван, и малкият Бойко обичат да творят над белия лист. Те редовно подарявали на дядо си картини, изработени от тях. И по афинитета към боите „се метнали“ на него. Борисов открай време рисува с маслени бои върху статив, досущ като професионалист. Държеше си пълен комплект с консумативи и в дома си, за да са му под ръка, когато го връхлети музата. Неведнъж ловките камери са го улавяли да прави графики с химикала си, докато е в срещи или в парламента, както правеше и неговият колега Вежди Рашидов.

Партито по случай третия рожден ден на Иван отново ще бъде в тесен семеен кръг и заедно с неговите приятелчета. Майка му Венета му подготвя весела изненада – торта с любимите му анимационни герои. От миналата година той е почитател на Мечо Пух и компания, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.