Орлин Павлов влиза в…

Героят му ще разтърси из основи живота на някои от останалите
0

Героят му ще разтърси из основи живота на някои от останалите

Вторият сезон на сериала „Пътят на честта“ ще изненада зрителите с нови сюжетни линии и герои тази есен, един от които е Орлин Павлов.

Образът, в който певецът ще се превъплъти, е на Стивън. Той е тайнствен бизнесмен с връзки в подземния свят, който се завръща след дълго пребиваване в Южна Африка.

Орлин Павлов
Героят му ще разтърси из основи живота на някои от останалите

Героят на Орлин Павлов ще разтърси из основи живота на част от героите във втория сезон на сериала.
„Стивън е една интересна личност, една енигма. Живял е дълго време в чужбина и се прибира в България, защото неговия бизнес с „кървави диаманти“ е засегнат. Така сериозно се набърква в отношенията на едни от основните герои в „Пътят на Честта“.

Живял е в чужбина и работи по различен начин, общува по различен начин – не е типичният български мъж. Стивън е възпитан и любезен, но в същото време пази много тайни“. Това разкри певецът за новото си превъплъщение. Той побърза да добави, че поне засега не мисли, че има допирни точки с характера на героя си.

Зад завладяващото продължение на „Пътят на честта“ стоят утвърдения творчески тандем Елена Иванова и Милена Фучеджиева. Режисьори на втория сезон на драматичния сериал ще бъдат трима от най-изявените български режисьори – Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров – Роги.

„Режисьорският състав е страхотен! Не съм работил с тях и за мен удоволствието е голямо, научавам много. Актьорският екип е страхотен, всички са много подготвени. Според мен хората ще гледат втория сезон още по-запалено, защото освен новите типажи, които са преплетени като истории, ще наблюдаваме и момент на личностни катарзиси, през които може би всеки един от тях ще премине“. Това споделя още Орлин Павлов за предстоящите обрати в сериала.

А как започна историята в „Пътят на честта“, зрителите могат да си припомнят от 12 юли. Първият сезон на драматичния сериал ще бъде излъчван всеки делничен ден в 20:00 ч. по NOVA, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.