Какво се случва с Мелания Тръмп след Белия дом? (И развеждат ли се с Доналд?) Преглеждания: 2282

Мелания Тръмп сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Мелания Тръмп след Белия дом – далеч от медиите и много по-щастлива

Какво се случва с Мелания Тръмп след края на кариерата й в Белия дом? Бившата първа дама преди дни бе заснета да напуска Ню Йорк със сина си Барън, което е първата й изява откакто си е тръгнала от Вашингтон. Решението й да се присъедини към съпруга си по време на ваканцията му във Флорида не е случайно. И има за цел да прекъсне слуховете, че двамата са пред развод.

Приятели на Мелания са категорични, че съпрузите Тръмп не смятат да се развеждат. „Мелания не е социален катерач. Тя има друго възпитание и манталитет, спрямо първите съпруги на Доналд. Тя обича семейството си и нейн най-важен приоритет е Барън. Старае се да осигури целия комфорт на близките си. Което означава, че и собственото й присъствие също е от значение“, разкриват приятели на Тръмп.

„Мелания никога не е обичала медийното внимание. Тя и Доналд се разбират прекрасно. Съпругата му винаги се старае да е близо до града в който той пребивава, но те не приемат за задължение да са непрекъснато заедно. Доналд иска Мелания просто да бъде щастлива, дори и да е далеч от него. Затова я оставя да прави, каквото реши. От своя страна, тя е винаги до него, когато се налага да демонстрират единство на някое обществено събитие. Те са перфектната двойка един за друг“, разкриват още техни приятели и близки.

Мелания Тръмп сн. Инстаграм
Мелания Тръмп сн. Инстаграм

В момента двамата живеят в Мар-а-Лаго – вилата в голф клуба във Флорида. Доналд я направи по примера на Белия дом във Вашингтон. В същото време обаче Мелания предпочита да прекарва времето си в пентхауса в Ню Йорк. Но двойката има още доста имоти по света, които могат да посетят, ако поискат. Засега обаче Мелания просто иска да е със семейството си и сина си. Дори Доналд да не фигурира на снимките.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.