Лора Крумова се завръща в Нова тв на бял кон

Гласувайте за статията
Лора Крумова взима със себе си и екипа на Николаос Цитиридис

Тв водещата Лора Крумова се завръща в Нова тв от есента – разкрива „Уикенд“, като се позовава на нейни близки. В последната година тя бе заместник-главен редактор в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ в Би Ти Ви. Но на фона на опасността да изхвърлят предаването зад борда, журналистката е предпочела да се върне на предишното си работно място, което напусна с гръм и трясът през януари 2020 година – отбелязва изданието.

Лора Крумова ще заеме мястото на внезапно напусналата Мая Костадинова в следобедния блок „Неделята на Нова“. Както вестникът писа, Костадинова си тръгна буквално от днес за утре, без предизвестие, тъй като се почувствала обидена, че се готви смяната й.

Именно в Нова тв премина основната част от кариерата на Лора Крумова и независимо, че вече 2 пъти я е напускала заради Би Ти Ви, водещата винаги е твърдяла, че там се чувства като у дома си. Този път тя смятала да заведе в медията и голяма част от екипа на Николаос Цитиридис, с който работи в последната година.

Лора Крумова напуска Би Ти Ви

В медийните среди е известно, че Нова е телевизията, в която заплатите са най-високи. В същото време бюджета в Би Ти Ви бил значително окастрен заради ниския рейтинг на шоуто на гърка.
Самата Лора не е била на екран от 3 години. Тя излезе в майчинство през 2018 г. заради раждането на второто си дете.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар