Казармата преначертала плановете на Веселин Маринов

Гласувайте за статията

И до днес той не изоставя любимия си спорт

Звездата от музикалната сцена Веселин Маринов разкрива, че казармата преначертала плановете му.

Той не крие, че живо се вълнува от случващото се на Европейското първенство по футбол.

Веселин Маринов

И до днес той не изоставя любимия си спорт

Царят на спортовете владее изпълнителя на „Горчиво вино“ още от младежките му години. Нещо повече – в най-смелите си мечти като тийнейджър, Веселин Маринов се е виждал в ролята на супер звезда на терена.

„Мечтаех да стана футболист. В гимназията играех в ученическия ни отбор. Но в казармата целият ми живот се промени. Там срещнах едно момче, което ме убеди да се включа в армейската самодейност. Беше ме забелязал, че пея добре в окопите рано сутрин по време на занятията.

Срещите с още хора музиканти ме накараха да повярвам, че музиката може да осмисли живота ми. В полагаемата ми се отпуска ме приеха в Консерваторията. До казармата изобщо не бях предполагал, че сърцето ми ще говори с моя глас на толкова много хора“, признава Маринов пред БНТ.

Въпреки че след казармата поема по музикалния път, трубадурът от Полски Тръмбеш не изоставя любимия си спорт. Преди време дори той бе официално картотекиран на поста централен нападател в локалния тим на родния си град.
Като всеки футболист, дори и аматьор, певецът е имал контузии на терена. Преди няколко години изкълчил доста сериозно левия си крак, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар