Последната жена на Милен Цветков е неузнаваема (Фото)

Гласувайте за статията

Последната жена на Милен Цветков

Нумероложката Милена Иванова, която е последната жена в живота на Милен Цветков, е неузнаваема. Тя тотално се е преобразила.

Точно в разгара на лятото прехвърлилата 40-те блондинка драстично е надебеляла. Зрителите на „На кафе“, където тя периодично гостува, веднага забелязаха промяната, въпреки че при всяка нейна поява рейтинга пада.

Милена се появи в ефир с шармантна бежова капела с блестяща лента. Тя представи прогнозата си за месеца, заявявайки кои са най-благоприятните и кои са най-критични дни. Половинката на Милен Цветков не успя да скрие наднорменото си тегло под раирана рокля с коланче на кръста.

След смъртта на водещия изявите на Милена в родния ефир зачестиха и тя успя да осребри популярността си покрай връзката си с него.

Едва след трагичната му гибел миналата пролет стана ясно, че той е имал жена до себе си. Изненадващо няколко дни сред зверската катастрофа, в която загина Милен, нумероложката сподели тяхна снимка и призна в социалните мрежи, че двамата са имали страстна връзка, а Милен е пътувал от нейното жилище към своето, когато се е случил инцидента.

След това Милена дори написа „книга” за него и с това възмути приятелите и семейството му, пише Хотарена, позовавайки се на „Уикенд“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар