Гала във война със съседите си (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Гала дразни съседите си

„3 години тези над мен ремонтират денонощно, а една дребничка – тя ще се познае, не ме поздравява“, оплака се блондинката. Водещата на „На кафе“ Гала е в тежки отношения с част от съседите си, стана ясно от нейно изненадващо откровение. В сряда сутринта 54-годишната блондинка се оплака в ефир от отношението им към нея.

„Тези над мен от 3 години денонощно правят ремонт. Не спряха да хлопат. Няма събота, няма неделя за тях – непрекъснато нещо правят. Направо не се издържа!“, нахока ги Гала. На всичкото отгоре тропали и в часовете между 14 и 16, когато следва да не се извършват ремонтни дейности.

След това плевенчанката се ожали и от своя съседка, която пренебрежително я подминавала без да я поздрави. „Тя ще се сети коя е, една такава, дребничка. Аз гледам да съм любезна, за да не ме помисли за някоя надменна жена.

Казвам й: „Добър ден!“, а тя през зъби ми просъсква едно „Здравей“. Не знам с какво я дразня. Има две деца. Аз съм възпитала Мари винаги да поздравява хората, да е учтива, да казва „Благодаря“ и „Извинете“, но хората са различни“, чудеше се водещата, писа „Телеграф“.

Останалите панелисти в предаването изразиха опасенията си, че след тези нейни признания отношенията с комшиите й ще станат още по-критични, но водещата заяви, че това изобщо не я вълнува. „Ами такава е истината, съжалявам!“, отсече тя.

Гала е във война със съседите си сн. Инстаграм

Гала е във война със съседите си сн. Инстаграм

Отношението на съседите на Гала към нея обаче никак не било случайно. Самата тя дразнела останалите живущи в блока на столичния бул. „България“ с поведението си. След като дъщеря й Мари се изнесе от вкъщи и заживя със сина на нейната дружка Джуджи в друго жилище, Гала остана там само с половинката си Стефан. Комшиите им обаче намирали двамата за твърде високомерни парвенюта, парадиращи с висок стандарт на живот, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар