Любовницата на Башар Рахал – Райна Караянева страдала от булимия (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Райна Караянева сподели, че в тийнейджърските си години е страдала от булимия

Любовницата на Башар Рахал – Райна Караянева, сподели, че в тийнейджърските години е страдала от булимия – хранително разстройство, при което всяка поета хапка се повръща.

Критично тегло

В определени случаи заболяването е дори по-опасно от анорексията, защото дълго време може да остане незабелязано, пише „Уикенд“. Блондинката твърди, че имало момент, в който тежала критични 32 кг.

Начало на булимията

„Всичко започна не заради борба с килограмите и желание да изглеждам добре, а по-скоро да впечатля родителите ми и най-вече баща ми. Винаги ми е казвал, че не се храня достатъчно.

И в един момент реших да му покажа какво значи наистина да не се храня достатъчно. Постепенно организмът ми се изтощи от неядене и преминах към стадия на булимията, в който приемах неограничени количества храна за отрицателно време и след това я повръщах.

Беше верижна реакция – започна с идеята да привлека внимание, след което развих различно отношение към килограмите си и начина, по който изглеждам“,  споделя Райна.

Тогава тя не осъзнавала, че има сериозни проблеми, дори напротив- харесвала, че става по-слаба и по-слаба, смятала, че така е по-красива.

Превъзмогване на хранителното разстройство

С помощта на близките си тя успява да превъзмогне хранителното разстройство, но възстановяването не било лесно. Безкрайното повръщане се отразило не само на теглото й, и на тялото й, на целия организъм – коса,  нокти, зъби, кожа и някои органи. Отключили се и много алергии, които има и до днес.

Първа пластична операция

Караянева имала сериозни психически проблеми в младежките си години, защото от тогава датира и първата й пластична операция на носа, която буквално го съсипва. Отишла при съмнителен хирург, който така я окепазил, че после се наложили още много операции. Досега е преминала цели 12 корекции.

Райна Караянева страдала от булимия сн. hotarena.net

Райна Караянева страдала от булимия сн. hotarena.net

„На всички момичета, които гонят идеалните мерки, мога да кажа само да изчакат. Времето е пред вас и това, което днес не харесвате, може да се окаже най-големия ви чар някой ден! Освен това с една част от тялото, далеч не се изчерпват качества на един човек“, съветва Райна, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар