Гаджето на Мария заряза жена и две деца заради нея

Кое е новото гадже на Мария? Мускулестият мачо се казва Мирослав Мерджанов и е сред маститите лихвари в София, пише "Уикенд". Баровецът е част от най-близкото работно обкръжение на Веселин Денков - Весо Брадата, който миналата пролет бе арестуван за незаконна финансова дейност и изнудване на длъжници. Мирослав и Мара Отварачката са заедно от началото на годината. Новият любим на чалгаджийката е със семейство и невръстни деца. Младото семейство обитава просторен апартамент, ситуиран на цял етаж в тузарския жилищен комплекс със затворен достъп "MM"  на Околовръстен път. Преди седмица обаче лихварят е напуснал жилището си, изнасяйки багажа си с микробус. Той се настанил в апартамент под наем в Бояна. Жилището било наето още преди няколко месеца като любовна квартира за срещите му с Отварачката. Познати на Мирослав разказват, че преди месец той се разделил с Отварачката след като съпругата му научила от столичен коафьор за извънбрачното му увлечение. Нагонът  на лихварят обаче се оказал по-силен от семейния дълг и той решил отново да се събере с Мария, зарязвайки жена и деца. Щастлива от решението му да избере нея пред семейството си, Мара публикува снимки в профила си във Фейсбук на които страстно се целуват с Мирослав.

Щедрост

Сподвижникът на Весо Брадата е доста щедър към Мария и съвсем наскоро й отпуснал 50 000 лв., за да може тя да заснеме клип. Мирослав платил и годишната такса в частното училище на щерката на певицата Марая. Богаташът поръчал и нов джип на Мария, а докато возилото пристигне от Германия временно е предоставил за ползване баровско Ferrari решено в жълт цвят. Любопитна подробност е, че зарязаната съпруга на Мирослав също шофира Ferrari, но по-евтино.

Почивка

Влюбените вече планират почивки в Дубай и на остров Миконос. Прът в колелото на любовната им история може да забие Весо Брадата, одумват двойката членове на лихварската организация на мъжа до Ивайла Бакалова. Разправят, че Брадата не бил очарован, научавайки за връзката на Мирослав с чалга звездата. "Веселин е кръстник на децата му, а и до него са достигнали слухове, че Мирослав прибира пари от общата каса, за да поддържа петзвездния начин на живот на Мара Отварачката", разкриват източници на "Уикенд". Макар догодина да навършва 40, Мария така и не съумя да се обвърже трайно със заможен баровец. Чалга звездата изкара кратък брак с милионерския син Християн Гущеров, но след като бе спипана да му кръшка, бе изгонена позорно. [caption id="attachment_672245" align="aligncenter" width="169"]Кое е новото гадже на Мария? сн. hotarena.net Кое е новото гадже на Мария? сн. hotarena.net[/caption] Все пак Мария намери достоен заместник на Гущеров мятайки се в кревата на мастития свинар Ангел Тенев. За беда обаче той бе покосен от инфаркт преди година и половина и Отварачката остана без доходи. Сега вече е щастлива, че отново има богаташ до себе си, който освен финансово, е привлекателен и физически, предават от hotarena.net.