Андрей Арнаудов най-после показа сина си (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Тримата почиват на морския бряг

Продуцентът и тв водещ Андрей Арнаудов най-после показа сина си.

Той се радва на щастлива връзка с половинката си Емануела Толева. Двамата отглеждат заедно вече 3-годишния си син Васил, който е кръстен на именития татко на Андрей.

Андрей Арнаудов

Тримата почиват на морския бряг

В момента ТВ-звездата се е отдал на заслужена почивка на родното Черноморие в компанията на двете си най-любими същества.
Кадрите, които сподели в мрежата, безспорно впечатлиха аудиторията.

Освен с красива жена, Андрей Арнаудов може да се похвали и с умалено свое копие в лицето на тригодишния си син. Малкият вече е почти голям мъж и както изглежда, много прилича на татко си. И определено е щастливо детенце, което може да се похвали с щастливо детство.

Емануела ТолеваТримата почиват на морския бряг. По всичко личи, че водещият е избрал да съчетае ваканцията с възможността да движи работните си ангажименти от България. Така, докато събира тен на плажа, той може винаги да е в час какво се случва и в работата. И ако се наложи, да се прибира на прибежки в София.

Не само хлапето събира погледите. Внимание заслужава и младата жена на Андрей Арнаудов. Емануела Толева е бивша спортистка и модел и това определено ѝ личи. Понастоящем хубавицата се изявява като телевизионен редактор, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар