Симона Загорова се стопи. Какво се случва? Преглеждания: 2142

Обещава да разкрие метода, чрез който е постигнала този резултат
0
Оценете този post

Обещава да разкрие метода, чрез който е постигнала този резултат

Симона Загорова се стопи. Какво се случва?
Симона вече се е завърнала към участия. Това, което прави впечатление е фактът, че е успяла да се избави от цели 23 килограма.

Симона Загорова
Обещава да разкрие метода, чрез който е постигнала този резултат

Дъщерята на Глория поднови изявите си през май и веднага направи силно впечатление с перфектната си фигура.
В края на същия месец Симона Загорова отговаряше на въпроси за бременността си във видео в youtube канала си. Покрай това тя сподели, че е качила 22 килограма.

Доста бързо свалила повечето, като й оставали 2-3 кг. От скорошна нейна изява се вижда, че и с тях се е справила. Младата певица обеща да разкрие по-нататък как е възвърнала толкова бързо фигурата си.

Както е известно, Симона Загорова и майка й Глория отдавна следват хранителния режим на д-р Людмила Емилова. Двете редовно се подлагат на плодолечение, така че със сигурност младата певица отново се е доверила на нея.

Заради типичните неразположения през първия триместър, Симона имала апетит най-вече за плодове и кисело мляко. Тогава качила само един-два килограма. През втория триместър апетитът й се повъзвърнал. Дъщерята на Глория признава, че пак й се пиело кафе, но си позволявала само безкофеиново, при това рядко, пише „Уикенд“.

Симона, която до преди бременността била пушачка, спряла цигарите. През втория триместър обаче страстта й към вредния навик се възвърнала. Младата певица признава, че стиснала зъби, проявила воля и не запалила нито веднъж. Подчертава, че осъзнавайки, че носи живот, нямало как да се поддаде.

Повечето килограми качила през третия триместър. Тогава напълняла, хормоните й бушували, чувствала тежест и постоянно й се пишкало. Имала и засилен апетит към тестени храни. След като родила, отминал и Симона бързо възвърнала форма с хранителен режим, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.