Ето какви изненади ще поднесе финалът на „Безмилостен град“

Гласувайте за статията

Малкият Умут получава хвърчило, направено от баща му

Хитовият турски сериал „Безмилостен град“, излъчван по Би Ти Ви е към края си.

В хода на развръзката му, наяве изплува и друга тайна от миналото. Оказва се, че Джемре е щерка на Сехер от друг мъж, зарязал я още докато била бременна.

"Безмилостен град"

Малкият Умут получава хвърчило, направено от баща му

Разбирайки това, Джемре обвинява майка си, че я е оставила да живее в лъжа. С помощта на Недим тя успява да издири координатите на истинския си баща.
Още на портата пред дома му тя се среща с неговата безнравственост и жестокост.
„Пари ли ще искаш? Всички ми се пишете роднини и земляци, нищо чудно ти пък да ми кажеш, че си ми дъщеря?..“

Възмутена от безскрупулността му, Джемре му заявява „Не!“. След това отива при майка си, прегръща я и й иска прошка.
„Обидих те заради този лош човек“, казва й тя, осъзнала, че истинският й баща всъщност е този, който я е отгледал – съпругът на Сехер. Именно той е човекът, подал й ръка в най-трудния й момент и приел Джемре като свое дете, както Джерен и Дживан.

След смъртта на Джерен, грижите по бебето поема Дженк.

След смъртта на Джерен, грижите по бебето поема Дженк. Осъзнавайки, че заради тежкото си заболяване е в края на жизнения си път, той решава да тръгне с каравана на пътешествие с малкия Умут. Снима на видео всяко преживяване с бебето и прощални послания към него и всички близки.

В момент на видеовръзка с Недим, Дженк припада до караваната. Откарват го в болница и на смъртното си легло разказва на Недим, че е записал на видео всичко, което са правили с Умут.

„И двамата знаем, че няма да ме има… На Умут му е нужно семейство, можеш да му го дадете ти и Джемре… Знам, че се отказа от Джемре заради мен. Вземи я за ръка и станете семейство за Умут“, поръчва Дженк на Недим, наричайки го за първи път „брат“.

Финалът на „Безмилостен град“ е на шестия рождения ден на Умут. На празника се е събрало цялото семейство – Недим с Джемре и тяхното дете, баба му Сехер, чичо му Дживан, който се е оженил за леля му Дамла… Умут получава хвърчило, направено му от Джек преди 6 години, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар