Сефте: Сашо Кадиев се показа публично с изгората си! (още подробности)

Гласувайте за статията

Сашо Кадиев и Ивелина Чоева се показаха заедно!

Сашо Кадиев вече не крие връзката си с моделката Ивелина Чоева. Актьорът и тв водещ на „Преди обед“ най-сетне сподели общи снимки с жената, която го раздели със съпругата му Таня Тончева.

Сашо Кадиев

Сашо Кадиев се показа с новата си изгора

Двамата до сега пазеха дискретност и не се показаха заедно дори по време на почивката си в Доминикана. Преди часове обаче Ивелина качи снимка със сина на Катето Евро и своя приятелка, а лудо влюбеният Сашо я сподели.

Водещият е много щастлив с новата жена до себе си и не спирал да говори колко е прекрасна. Той бил категоричен, че най-после е намерил любовта на живота си.

Припомняме, че Чоева е с почти 15 години по-млада от актьора. Водещият на „Преди обед“ и моделката са заедно повече от година и половина. Двамата са се запознали в студиото на „Преди обед“, където Ивелина е гостувала в началото на есента на 2019-та година.

Именно от тогава е започнала аферата им, а Сашо Кадиев се снима в нейна кампания против насилието върху жени. Тогава обае снимката е от протоколна фотсесия, докато сегашното е първото на двама влюбени, с което те разкриват чувствата си.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар