Потрес: Емануела драпа да се върне при Митко Динев! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Емануела отново иска да си върне Митко Динев!

Емануела се опитва да се върне при милионерския наследник Димитър Динев, с който щяла да бъде свързана завинаги. Певицата, която пуска нова песен, отговаря на въпроси на фенове и обяви, че богаташът е мъжът на живота й и показва най-мачовски качества.

Емануела

Емануела иска пак при Динев

„Разделихме се с Елвиса заради изневери! В сърцето ми е имало само един мъж и това никога не е бил той. Винаги съм с бащата на детето си!“обясни Емануела в социалните мрежи, която по принцип не прави разговор с почитатели в социалните мрежи.

От известно време насам изпълнителката с изумрудени очи крие ревностно личния си живот, не говори за себе си и близките си, а от няколко дни се наслаждава на морските вълни край Слънчев бряг в компанията на приятелки и колегата й Илиян.

„С Елвиса сме разделени отдавна, бяхме само приятели, но нищо повече! Той е човек на живота, изневерите и купоните, няма как да бъда с такъв човек сериозно. Спирам да отговарям на подобни въпроси“, добави изпълнителката.

Въпреки разлъката си с бащата на второто си дете Димитър Динев двамата са в топли отношения и заедно честват всички празници на общото си дете – Митко, като Емануела никога не е изключвала да си дадат нов шанс с Динев.

„Не крия, че той е голямата ми любов. Имахме чудесна връзка, от която се роди прекрасното ни дете“, отсича неколкократно певицата.

Припомняме, че Емануела роди в началото на 2015 г. втория си син Димитър-младши. Само няколко месеца по-късно родителите на бебето се разделиха, а след това певицата се оплака, че таткото не се грижи достатъчно за бебето. Единствената по-сериозна връзка на Емануела след Динев е с Мартин Николов, по-известен като Елвиса.

Двамата се събираха и разделяха, а заради нея той влезе и във „Вип Брадър“. Години по-късно стана ясно, че причината за променливите им отношения са постоянните му изневери.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар