Потрес: Емануела драпа да се върне при Митко Динев! (още разкрития)

Емануела иска пак при Динев
0

Емануела отново иска да си върне Митко Динев!

Емануела се опитва да се върне при милионерския наследник Димитър Динев, с който щяла да бъде свързана завинаги. Певицата, която пуска нова песен, отговаря на въпроси на фенове и обяви, че богаташът е мъжът на живота й и показва най-мачовски качества.

Емануела
Емануела иска пак при Динев

„Разделихме се с Елвиса заради изневери! В сърцето ми е имало само един мъж и това никога не е бил той. Винаги съм с бащата на детето си!“обясни Емануела в социалните мрежи, която по принцип не прави разговор с почитатели в социалните мрежи.

От известно време насам изпълнителката с изумрудени очи крие ревностно личния си живот, не говори за себе си и близките си, а от няколко дни се наслаждава на морските вълни край Слънчев бряг в компанията на приятелки и колегата й Илиян.

„С Елвиса сме разделени отдавна, бяхме само приятели, но нищо повече! Той е човек на живота, изневерите и купоните, няма как да бъда с такъв човек сериозно. Спирам да отговарям на подобни въпроси“, добави изпълнителката.

Въпреки разлъката си с бащата на второто си дете Димитър Динев двамата са в топли отношения и заедно честват всички празници на общото си дете – Митко, като Емануела никога не е изключвала да си дадат нов шанс с Динев.

„Не крия, че той е голямата ми любов. Имахме чудесна връзка, от която се роди прекрасното ни дете“, отсича неколкократно певицата.

Припомняме, че Емануела роди в началото на 2015 г. втория си син Димитър-младши. Само няколко месеца по-късно родителите на бебето се разделиха, а след това певицата се оплака, че таткото не се грижи достатъчно за бебето. Единствената по-сериозна връзка на Емануела след Динев е с Мартин Николов, по-известен като Елвиса.

Двамата се събираха и разделяха, а заради нея той влезе и във „Вип Брадър“. Години по-късно стана ясно, че причината за променливите им отношения са постоянните му изневери.

Източник: hotnews.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.