Никой не вярваше, че най-големият син на принцесата ще стане нейно копие

39-годишният принц Уилям наследи външния вид на Даяна Спенсър. Това се прояви особено ярко, когато монархът навърши възрастта на майка си.

Принцесата на Уелс беше обичана и уважавана от поданиците на британската корона. Повечето приеха 60-ия рожден ден на Даяна като личен празник. Феновете споделиха любимите си кадри на Спенсър и нейните синове. Много фенове откриха поразителна подробност: зрелият Уилям се превърна в копие на майка си.Приликата на Уилям с Даяна изумителна (Принцът наследи мимиките и усмивката на майка си – Снимки)

Съпругът на Кейт Мидълтън взе не само сините очи на Даяна, но и формата на носа и усмивката. Уилям беше наречен мъжко копие на майка си. Принцът също е наследил любовта на родителите си към шегите и е възприел нейните родителски методи.

[caption id="attachment_672011" align="aligncenter" width="550"]Приликата на Уилям с Даяна изумителна (Принцът наследи мимиките и усмивката на майка си – Снимки) - Снимка 2 Принцът одра кожата на майка си[/caption] „Струваше ми се, че долната част на лицето на Уилям е от Чарлз, но сега е очевидно, че той има образа на Даяна!“, „Колко си приличат!“ ,’ Нос и усмивка - едно към едно ", „Уилям е син на майка си, това е неоспоримо “, - написаха потребителите. Приятелят на Даяна, дизайнерът Джаспър Конран, разказа за добрите навици на принцесата. Те й помогнаха да запази младостта и красотата, които няма да избледнеят в продължение на много години напред. Джаспър е сигурен: ако кралската дама беше жива, всички щяха да бъдат изумени от нейния неостаряващ външен вид. „Даяна ходеше всеки ден на фитнес и не пиеше. Щеше да остарее много красиво - каза Конран. Стилистът на принцесата Мак Найт сподели, че нейните ритуали за красота са повлияли на съвременните тенденции. Сам отбеляза, че Даяна е изпреварила времето си при избора на алтернативни лечения и хранене. „Принцесата обичаше да изглежда добре. Работи усилено върху себе си от уважение към себе си и обществеността”, каза той, предават от cosmo.ru.