Бритни Спиърс бясна: Адвокатът ми дори не направи опит да ме защити в съда! (Още за семейната й драма)

Гласувайте за статията

Адвокатът на Бритни Спиърс дори не направил опит да я защити в съда

Нов скандал се разразява около Бритни Спиърс. Според обвиненията на певицата, нейният адвокат не само не се интересувал от нея, но дори не направил и опит да я защити в съда. Той не внесъл нейното искане за прекратяване на попечителство от страна на баща й, въпреки че тя изрично настоя за това преди две седмици. Изненадващо, мъжът обяви, че се пенсионира буквално дни след като стана ясно, че певицата е загубила делото.

Приятели на Бритни твърдят, че Сам Ингъм, служебният защитник на певицата не е взел под внимание нито едно от исканията й. Вместо това предпочел да си затвори очите за нейните желания, пише „Дейли мейл“.

Според изданието, Бритни изрично поставила пред съда искането да се прекрати контролът от страна на баща й. За целта в съда трябвало да бъдат внесени комплект документи. Ингъм обаче твърдял, че певицата не иска наистина контролния съвет, който управлява състоянието й да бъде отстранен. Вместо това просто искала да отстрани от него баща си. Спиърс обаче твърди, че адвокатът й нито веднъж не й казал, че има право да отстрани единствено баща си. И той не се съобразил с изричните й желания, поставяйки в опасност нея самата и личните й интереси.

Въпреки че съдът се произнесе в полза на баща й, певицата ще бъде изслушана още веднъж тези дни. Спиърс не крие, че се надява да успее да реализира проектите, които иска да осъществи от години, като един от тях е да бъде свободна.

Бритни Спиърс предадена и от адвоката си сн. Инстаграм

Бритни Спиърс предадена и от адвоката си сн. Инстаграм

Освен това певицата заяви, че адвокатът й не се е грижел под никаква форма за интересите й. Предстои съдът да вземе отношение по жалбата, особено след бурния обществен отзвук. Целият свят подкрепи певицата. Адвокатът й обаче заяви, че е огорчен и разочарован от това, което твърди певицата. И напуска.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар