Това ли е краят на Гала?

Вълна от негативни изказвания се изля по адрес на водещата и екипа й
0

Вълна от негативни изказвания се изля по адрес на водещата и екипа й

Вероятно мнозина от вас вече си задават въпроса „Това ли е краят на Гала?“.

Този въпрос би си задал човек, ако прочете коментарите, които зрителите напоследък оставят в социалните мрежи.
Вече всички започнаха да се питат идва ли краят на култовото „На кафе“?

Гала
Вълна от негативни изказвания се изля по адрес на водещата и екипа й

Изглежда, че феновете на Гала никак не са доволни от качеството на шоуто. Поради тази причина съвсем наскоро вълна от негативни изказвания се изля по адрес на водещата и екипа й, пише „Стандарт“.

„Пратете Гала и всички безделници в дълга почивка“; „Голяма простащина, но докога?“; „Пълен цирк и излагация! Пълна пародия!“; „По-отвратително предаване няма, честно!“, „Пълна простотия“; „Пълна по*нография“; „Крайно време е да махнат тая идиотщина от ефира“; „Пълни идиоти“. Това гласят само част от острите думи на зрителите в мрежата.

Според слуховете рокади в състава на екипа ще има. Говори се, че Гери Малкоданска ще напусне панела, за да се заеме по-сериозно с прогнозата за времето. Твърди се още, че Георги Блажев и Дарин Ангелов може също да не се завърнат наесен.

Според мълвата писателят и актьорът не успявали да се справят добре с отредените им от продуцентите роли – да бъдат контрапункт на дългокраките красавици.

На Блажев видимо му е скучно да бърбори по цяла сутрин и често предпочита да мълчи. Близнакът от Народния театър постоянно се опитва да се прави на оригинален, стигайки до клоунади и изглеждайки неадекватно с понякога абсурдните си коментари, пише blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.