Не просто среща! Спипаха Анджелина Джоли на тайна вечеря с The Weeknd

Гласувайте за статията

Какво прави Анджелина на тайна вечеря с бившето гадже на Селена Гомес?

Преди няколко години Брад Пит бе засечен да флиртува доста скандално с далеч по-младата Селена Гомес. По онова време още бе женен за Анджелина Джоли и се говори, че тази свалка е забила една от най-големите пукнатини в брака му. Към днешна дата бившите половинки на двете звезди изненадващо се събраха. И то на вечеря, която се оказа не точно среща. А може би нещо по-сериозно.

Анджелина, която е на 46 вече и The Weeknd изумиха всички с появата си. Актрисата изглеждаше доста смутена, че е била заловена на вечеря с музиканта. Двамата се опитаха да напуснат ресторанта дискретно, но папараците ги засякоха. Въпросът, който всички си задават обаче е – какво общо имат двете звезди, че се събраха заедно.

Официално няма информация двамата да са приятели, или да поддържат някакви по-близки отношения. Още повече, предвид разликата от 15 години между тях. Но рапърът често споменава актрисата в песните си, което е изненадващо за него.

Последно Анджелина бе свързвана с бившия си съпруг Джони Лий Милър, с когото се срещна миналия месец в Ню Йорк. Тя дори запозна децата си с него. Брад от своя страна не е афиширал нова връзка, след като миналото лято изкара страстна афера със съпругата на известен търговец на вино. Която след като си направи реклама с него, го заряза на бърза ръка.

Рапърът The Weeknd от своя страна, за последно бе свързан с бившата си Бела Хадид – с която се събират и разделят вече няколко години. Очевидно към настоящия момент той няма сериозна връзка.

Спипаха Анджелина Джоли на среща с бившия на Селена Гомес сн. Дейли Мейл

Спипаха Анджелина Джоли на среща с бившия на Селена Гомес сн. Дейли Мейл

Предвид всичко това, най-вероятно става дума за работна вечеря, която има за цел съвместен проект между двамата. Нищо чудно Анджелина да има намерение да планира нов филм, а Абел, както е истинското име на рап музиканта, да е зает с озвучаването му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар