Сашо Кадиев помага в бизнеса на любимата си

Гласувайте за статията

Сашо Кадиев е луд по новата си изгора

Влюбеният Сашо Кадиев подкрепя бизнеса, който развива неговата нова любима. Настоящата му избраница – манекенката Ивелина Чоева се оказа творческа натура. Тя се опитва да пробие в търговията с ръчно направени свещи и домашен декор.

Отскоро Ивелина е в този бизнес. През миналия декември тя създаде профил на произведенията си в Инстаграм, където ги споделя с малко над 3000 последователи. Хит сред продуктите на Чоева са свещите с голи женски тела, изработени от ароматизирани и различни по цвят парафини.

Освен свещите, госпожица Чоева произвежда още чинии под формата на лица, както и вази в нетрадиционни и палави форми. Снимка на една от тях сподели Сашко Кадиев със своята Инстаграм-аудитория.

Тъй като в социалната мрежа го следват значително повече хора, отколкото самата Чоева – 76 хиляди срещу 14 хил., актьорът най-редовно публикува на сторита произведенията на изгората си с цел да популяризира занаята й и да увеличи продажбите й, пише „Пик“.

Запознати коментират, че в последните дни Сашо и Ивелина трудно намират време да бъдат заедно, заради прекомерната ангажираност на актьора.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар