Юксел Кадриев направи разтърсващо признание за личния си живот

Гласувайте за статията

Юксел Кадриев рядко си позволява да говори за личния си живот

Юксел Кадриев направи неочаквано разкритие. Водещият е имал много тежък период в живота си и едва не загубил живота си. Лекар спасява живота на новинаря от bTV, след като той прекарва на легло цели четири месеца.

За своите 48 години Юксел смята, че е възприел с отворени сетива житейските уроци, поднесени му от съдбата, и най-вече, поучил се е от събитията и хората, съпътствали го по пътя му.

Изненада! Юксел Кадриев отива на море с красива колежка и ще… СНИМКА

Водещият е убеден, че хората, които идват в живота ни, се появяват с някаква причина.“

„Обикновено е, за да ни научат на нещо, да ни покажат нещо. Всичко е уроци“, споделя Кадриев.

Един от научените от него уроци е свързан с благодарността и затова денят на новинаря започва с думата „Благодаря“ и завършва с нея. Но с особена трепет я изрича, когато заговори за един специален човек, с важна мисия в живота му. Човек, появил се на пътя на Кадриев, за да го спаси от мъките в тежък за него момент.

Юксел Кадриев рядко си позволява да говори за личния си живот

Юксел Кадриев рядко си позволява да говори за личния си живот

„Преди години, след операция проф. Каракостов (става дума за известния неврохирург Васил Каракостов – б.р.) спаси живота ми. 4 месеца бях на легло, а два от тях – в болница. Бях в безизходица. В буквалния смисъл. Но професорът идваше всеки ден и си говорихме по час-два. Тези разговори осмисляха деня ми. Важно е да намираш изхода. Няма значение дали си паднал седем пъти. Важното е да си станал осем“, споделя новинарят.

През 2012 г. журналистът бе опериран спешно от дискова херния във Военно-медицинска академия. В рамките на един месец претърпява 3 операции По време на двата месеца престой в болницата, Юксел е парализиран, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар