Бойко Борисов разкри истината за Слави Трифонов

Бившият премиер твърди, че ще остане в управлението, докато не направи „Хемус“
0

Бившият премиер твърди, че ще остане в управлението, докато не направи „Хемус“

Бойко Борисов проговори по гореща тема, свързана с новоизлюпения политик Слави Трифонов.

„И аз слушам Слави и съм го слушал, когато съм го возил до Учиндол при майка му, и кака му. Да се фука с мене и аз да се фукам с него. Звезди бяха и някои още са. Какво им стана, не мога да разбера. Крие се, мълчи и от време на време се изказва във Фейсбук. Днес много се смях на Мая Манолова. За едно интервю ми е казала името 21 пъти”, посочи Бойко Борисов.

Бойко Борисов
Бившият премиер твърди, че ще остане в управлението, докато не направи „Хемус“

„Това ще са първите частни руменрадеви избори в България. Не случайно никъде в Европа няма машини. Има такива във Венецуела и Колумбия“. Това заяви в Шумен пред активисти и симпатизанти на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов.

„Бойко Рашков за домоуправител на блока няма да го изберат. 15 пъти съм ги побеждавал, като мачка у дирек”, каза Борисов.
„Нали яде хора, излиза, изплясква се и ме викат. Чаках една седмица и си тръгнах по домовете”, заяви той.
„Отидох, написах каквото трябва да глупостите, за които ме питат. Те искат само страх, страх, страх”, смята лидерът на ГЕРБ.

Борисов припомни, че Слави се е показал веднъж за две предизборни кампании

„Слави се показа един път за две предизборни кампании – при студентите в Пловдив. Един път, ама той нали не се бил силил. Преджобваха всички преди да влязат в залата, тук някой джоби ли ви?”, запита Борисов.

„Сега всичко е в кредити. Това е единствената промяна в политиката у нас в момента. Само във вътрешните работи правят корекциите, за да могат да спечелят изборите. Уж са възпитани в Харвард. Щом не е тяхното, значи не е законно”, каза той и подчерта отново, че това сега ще бъдат първите частни избори.

„После ще се правят горчиви анализи. Разчитам, че народът ще заложи на инстинкта си и няма да се подведе”, добави Борисов.

„Радев, погледни тия хора тука. Виждаш ли ги мутри, виждаш ли ги гафове бе? Какво ти вадят очите, остави ги. Искаш еднолична власт, имаш я. Истински ги съжалявам тия от „Да България“, защото са патерица“, категорично отсече бившият премиер.

„Дал съм дума, че ще участвам в управлението, докато не направя „Хемус“. Това не ми дава да се пенсионирам. Мога още много да кажа, но повече приказки на пазара”, заключи лидерът на ГЕРБ, пише blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.