Ето коя е жената, втълпила на Даяна, че принц Чарлз планира убийството й (ФОТО) Преглеждания: 2233

Още тогава тя твърди, че ще бъде убита при автомобилна катастрофа
0
Оценете този post

Още тогава тя твърди, че ще бъде убита при автомобилна катастрофа

Стана ясно коя е жената, успяла да втълпи на принцесата на народа – Даяна, че принц Чарлз планира убийството й.

Според последните доклади, публикувани от британските медии, местната полиция през 2005 г. разследва принц Чарлз за смъртта на принцеса Даяна.

На разпитите, той бил принуден да разкаже всичко за предполагаемата си афера с Тиги-Лег Бърк.

Даяна
Принц Чарлз я наел лично

Бившият шеф на Скотланд Ярд – Джон Стивънс споделя пред „Daily Mail“, че е говорил с Чарлз за дневниците на Даяна от 1995 г.

„Съпругът ми планира автомобилна катастрофа, при която ще бъда убита. Спирачките ми ще бъдат счупени и ще получа сериозни наранявания на главата, за да може да се ожени за бавачката Тиги, която се грижи за Уилям и Хари“. Това пише Диана като добавя, че Камила (жената, за която Чарлз е женен днес), е просто стръв.

Бавачката е наета лично от Чарлз през 1993 г.

ДаянаТиги е наета от самия Чарлз през 1993 г., малко след като той и Даяна се разделят. Тя отива на семейна ваканция с Уилям и Хари и създава много близки отношения с тях. Двамата дори са гости на сватбата й през 1999 година. През 2018 г. тя присъства на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл.

ДаянаБавачката попада в центъра на вниманието на обществеността, след като е разкрито, че Даяна е убедена в аферата ѝ с Чарлз. Той става свидетел на разследването през 2013 г., след като бележките на Даяна биват публично оповестени.

„В крайна сметка той показа невероятна готовност за сътрудничество, защото нямаше какво да крие“, казва Стивънс.
Твърди се, че Даяна е била убедена в аферата им от журналиста на Би Би Си Мартин Башир. Той сам веднъж е изложил въпроса, след което частният секретар на кралицата – сър Робърт Фелоуз започнал разследване.

Даяна
Написаното в дневника на Даяна

Няколко месеца по-късно Скотланд Ярд потвърждава, че Башир няма да бъде изправен пред съда по обвинение в даване на фалшива информация. Стивънс обаче открито съжалява, че той и колегите му не са разговаряли с репортера преди това.

„Ако тогава имаше съмнение, че Башир е предоставил на Даяна невярна информация и документи, което е престъпление, щяхме да го разследваме.
Наистина! Но всичко излезе пред обществеността едва наскоро, което е жалко“, споделя той, отбелязва zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.