Един до друг! Принцовете Уилям и Хари заедно отдадоха почит на майка си (Вижте снимки от церемонията)

Гласувайте за статията

 В градината на двореца Кенсингтън беше открита статуя на принцеса Даяна

Според желанието на Уилям и Хари в градината на двореца Кенсингтън пристигна нова украса – статуя на принцеса Даяна. 60-ият й рожден ден, който тя трябваше да отпразнува вчера, е идеална възможност да се отдаде почит на незабравимата и обичана принцеса Даяна.

Въпреки това, поради строгите мерки заради пандемията, церемонията беше затворена за обществеността, въпреки че имаше голям интерес, не само поради голямата популярност, с която лейди Ди се ползва сред хората, но също заради принцове, които се събраха заедно да открият статуята.

Като в миналото принцовете застанаха заедно и откриха сгтатуятга на майка си

Според таблоида “ The Sun“ бившият съпруг на Даяна, принц Чарлз, е пътувал до Шотландия и не е присъствал на откриването на паметника. Не видяхме и Кейт Мидълтън , а според неофициално обяснение беше взето такова решение, защото съпругата на Хари не можеше да дойде в Лондон. Меган Маркъл роди в началото на юни и дълго пътуване щеше да я изтощи. Кейт обаче видя статуята с децата вчера, което е донякъде логично – бившата резиденция на Даяна сега е техният дом.

Принцовете се поздрвяват с лелите си – сестрите на Даяна
Снимки: Инстаграм

Феновете на загиналата принцеса дни наред оставяха цветя, снимки и съобщения пред входната порта. През следващия период те ще могат да посетят известната „Санкен градина“, тъй като тази част от комплекса е отворена за посещения. Потъналата градина беше едно от любимите места на лейди Ди и наскоро тя беше украсена с нейната статуя. Градината беше преработена за откриването на паметника и е стана по-богата с още 4000 бели цветя, предават от maskimagazin.faktor.mk.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар