Наталия Гуркова пак заби милионер

Гласувайте за статията
Вдовицата Наталия Гуркова сияе с нова любов

Вдовицата на убития в ЮАР бизнесмен Джордже Михалевич – Наталия Гуркова, се носи на крилете на любовта – пише в. „Уикенд“. Добре осведомени източници издават пред вестника, че носителката на титлата „Мис България 1999“ пак е открила щастието в лицето на нов мъж. От няколко месеца тя има връзка с 50-годишен банкер и даже вече се е нанесла в луксозния му мезонет в престижен столичен квартал – отбелязва изданието.

След убийството на Джордже Наталия излезе извън светлините на прожекторите и рядко се показва дори в социалните мрежи. Тя взе участие в последния музикален проект на певицата Деси Слава – „Токсичен“, но това е единствената й публична изява. Хубавицата отдавна е загърбила модния подиум, почти не дава интервюта, нито пък говори за личния си живот.

Близки до дългокраката брюнетка издават, че 3 години след загубата на съпруга си тя най-сетне е открила нова любов. За актуалния й мъж се знае, че е около 50-те, занимава се с банкерство и има две пораснали деца от предишен брак. Той третирал сина и дъщерята на Гуркова като свои и ги приел в отворени обятия в дома си.

Наталия бе най-красивата българка преди 22 години

Джордже Михалевич бе убит чрез разстрел в близост но Йоханесбург през 2018 г. Наталия твърди, че той е станал случайна жертва на нелепа престрелка – припомня изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар